ELVOLT

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

icon_widget_image Δημητριάδη 1, Πάτρα icon_widget_image + (30) 6908724929 icon_widget_image ilias.liv90@gmail.com
Image Alt

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Στον τομέα της ανακαίνισης, που τα τελευταία χρόνια έχει προκύψει σε μεγάλο βαθμό λόγω της παλαιότητας των κατασκευών, έχουμε τη δυνατότητα να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη προσφορά για την αλλαγή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σας, που σίγουρα θα έχουν καταπονηθεί με το πέρασμα των χρόνων.


Είμαστε δίπλα σας να σας συμβουλέψουμε και να ανακατασκευάσουμε την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ

ΠΙΝΑΚΕΣ

Η ποιότητα και η αξιοπιστία στα προϊόντα ηλεκτρισμού είναι κάτι με το οποίο δεν πρέπει να παίζουμε. Ειδικότερα, στην καρδιά της εγκατάστασής μας, τον ηλεκτρολογικό πίνακα, δεν πρέπει να υπάρχει καμία έκπτωση όσον αφορά στις πιστοποιήσεις των υλικών διανομής και προστασίας.

Προτιμούμε πάντα ευρωπαϊκές εταιρίες με μεγάλη εμπειρία και τεχνολογία κατασκευής. Ασφάλειες, μικροαυτόματοι, ρελε διαρροής, διακόπτες ράγας, χρονοδιακόπτες, ρελε ισχύος, είναι μερικά από τα στοιχεία του πίνακα μας στα οποία δίνουμε ιδιαίτερη σημασία. Στο τέλος της κατασκευής θα παραλάβετε έναν πίνακα ασφαλή, πλήρως σηματοδοτημένο και κατανοητό.

Υψηλή ασφάλεια και προδιαγραφή απ' την εταιρία ELVOLT.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ

ΒΛΑΒΕΣ

Οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη κι αν αντιμετωπίζετε στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό ηλεκτρολόγο.

Η εταιρία ELVOLT είναι στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο.

Ερχόμαστε στο χώρο σας με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα, για να φέρουμε εις πέρας το έργο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Το πιο σημαντικό στοιχείο στην εγκατάσταση συναγερμού είναι η σωστή προσέγγιση και μελέτη του χώρου σας, ώστε να λειτουργήσει σωστά το σύστημα συναγερμού όταν χρειαστεί.

ΚΕΡΑΙΕΣ

Η εταιρία μας χειρίζεται τα προϊόντα και τη τεχνογνωσία της για να σας παρέχει λήψη επίγειου ή δορυφορικού σήματος στη τηλεόραση σας.

Με νέες κεραίες τηλεοπτικού σήματος που μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν παντού, ακόμα και σε μπαλκόνια. Και είναι τόσο μικρές όσο ένας καθρέφτης ΙΧ αυτοκινήτου!

ΚΑΜΕΡΕΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στη σημερινή σύγχρονη επιχείρηση είναι πλέον απαραίτητη η θωράκιση των εγκαταστάσεων της με ένα αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης.

Σκοπός εγκατάστασης ενός κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης είναι ο οπτικός έλεγχος ή η επόπτευση χώρων από άλλο κοντινό ή απομακρυσμένο σημείο.

Η εταιρία μας σας παρέχει την ιδανική λύση για την ασφάλεια σας.

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ &

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ

Η απόκτηση ενός συστήματος εικόνας της εισόδου στην πολυκατοικία ή την μονοκατοικία, αναμφίβολα δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.

Παρέχουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας σε παλαιά συστήματα ενώ επισκευάζουμε κατά το δυνατόν τις υφιστάμενες παλαιές εγκαταστάσεις σας.

Γιατί η ELVOLT καλύπτει κάθε ανάγκη σας!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ΔΕΔΔΗΕ

Η Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη ή πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου, όπως το γνωρίζει ο κόσμος, δεν είναι απλά ένα χαρτί με υπογραφή και σφραγίδα.

Ο ηλεκτρολόγος οφείλει να ελέγξει οπτικά, να κάνει μια σειρά από μετρήσεις στην εγκατάσταση για να βεβαιωθεί ότι είναι ασφαλής και τότε να προχωρήσει στην εκπόνηση των σχεδίων.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή υπάρχουν ελλείψεις στην εγκατάσταση και θεωρείται επικίνδυνη, θα πρέπει να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη για να μην υπάρξει περίπτωση ατυχήματος, ηλεκτροπληξίας ή πυρκαγιάς.

Πρόκειται λοιπόν για ένα δημόσιο έγγραφο που αφορά στην ακεραιότητα και την ασφαλή λειτουργία μιας εγκατάστασης, με την ευθύνη του υπογράφοντα να είναι πολύ μεγάλη.


Εμπιστευτείτε την εταιρία μας.